[New York Outbreak 6.4] Ua faatelevaveina e le Aai o Niu Ioka le vaega lona lua o le tatalaina i le amataga o Iulai |virus CCP |Cuomo |Wuhan niumonia

[Epoch Times News ia Iuni 4, 2020] (Lipoti mai e le ofisa tusitala o le Epoch Times New York) I le aso 4 o Iuni, o le tulaga lata mai o le siama o le Saina Komunisi (Wuhan pneumonia) i le Setete o Niu Ioka, ISA:
Kiliki iinei mo faʻamatalaga tetele i le faʻamaʻi o le lalolagi atoa o le niumonia Komunisi Saina ma le faʻamaʻi US.Ina ia faitau [New York Epidemic 6.3] faamolemole kiliki iinei.
Na vave ona ulufale le Aai o Niu Ioka i le vaega lona lua i le amataga o Iulai e tatala uma aʻoga faafomaʻi i le Setete o Niu Ioka ma tatala aloaia ia Iuni 22. Na lipotia e le Kovana Cuomo le faʻamaʻi: "O loʻo i ai pea tala lelei" na unaʻia e Cuomo le au tetee e faʻataʻitaʻi mo le siama. ."Ia nafa ma" Harder Sun River Valley, Long Island Region o le a toe amata i le vaiaso a sau i le vaega lona lua o le NBA faʻamaeʻaina le toe foʻi mai o le MLB i le toe fetaui i le faaiuga o Iulai.Leai se faletupe?Na fa'aaoga e le IRS se pepa talatupe e tatala ai i fafo.Na pasia e le Senate le tulafono taufaaofi e fesoasoani ai i pisinisi laiti e faʻaoga lelei nonogatupe a le feterale.E silia ma le 380,000 faʻamaonia maliu.30,000 popolega.O le faatasiga na aumaia ai le faamaʻi e sosolo.Na toe foʻi le au tetee i le fale ma taia i le faʻamaʻi ma tetee i le paʻu o fale faʻatau a Manhattan, na molia ai e tagata faigaluega faleteuoloa Amazon mo le le lava o le puipuiga a le kamupani.
Na faasilasila mai e Kovana Cuomo i le Aso Tofi (Iuni 4) o aʻoga faafomaʻi uma i le setete o le a tatalaina aloaia ia Iuni 22;i le taimi lava e tasi, e faʻatagaina foi e le malo o le setete aʻoga e umia taʻavale taʻavale a le tagata lava ia (Drive-In) ma le taʻavale (Drive-Through) Faʻauʻuga aloaʻia.
E le gata i lea, o le a tuʻuina atu e le Matagaluega o Tupe a le Setete o Niu Ioka (DFS) tulafono faʻafuaseʻi e manaʻomia ai kamupani inisiua e faʻavave le faʻamautuina ma le totogiina o tau inisiua e tusa ai ma faʻalavelave laveaʻi faʻafuaseʻi mai le Afa o Sandy e fesoasoani ai i pisinisi ma tagata na afaina i le faomea. .
O fesoasoani fa'aopoopo e tu'uina mai e tulafono fa'alavelave fa'afuase'i e aofia ai: toe fa'aleleia vave o meatotino fa'aleagaina mo tagata inisiua, ma e mafai e pisinisi ona fa'atupu sa'o tupe fa'aalu e aunoa ma le fa'atali mo lipoti a leoleo.Ae ui i lea, e tatau ona tuʻuina atu faʻamaoniga o le leiloa talafeagai i totonu o le ata.
Mo kamupani ua aafia i le gaoi, ua faatonuina e le DFS kamupani inisiua ina ia faavavevave tagi, tuuina atu fua o le soalaupulega o feeseeseaiga, ma talia ata e avea ma faamaoniga talafeagai o le leiloa, ina ia le tau faatali kamupani mo lipoti a leoleo.Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi https://t.co/QhNZJdemQN.
Fai mai Kovana Cuomo i le 4th o le Hudson Valley i totonu o Westchester County ma Rockland o le a ulufale i le vaega lona lua o le tatalaina i le Aso Lua a sau (9th), ma o le a tatalaina le Long Island mai le isi Ulufale i le vaega lona lua i le Aso Lulu (10th).
Fai mai Cuomo, e ui o le vaega lona lua e mafai ai e le faleaiga ona tuʻuina atu isi mea i fafo, o le isi vaega e tatau ona i ai i le avanoa avanoa, ma e mafai e le faleaiga ona faʻaogaina se faʻaoga.
E le gata i lea, o laulau e tatau ona le itiiti ifo i le ono futu le va, tagata faigaluega faleaiga e tatau ona ofuina matapulepule, ma tagata faatau e tatau ona fai matapulepule poʻo talipupuni foliga pe a latou le nonofo.
I le tali atu i faʻataʻitaʻiga i le Setete o Niu Ioka ina ua mavae le maliu o George Floyd, na taʻua ai e le Kovana Cuomo e mafai e le au tetee ona faʻateleina le faʻamaʻi.
Fai mai le kovana, o le a tatalaina e le malo o le setete le suega i soo se tasi e auai i le tetee, ma unaʻia le au tetee ina ia "faʻatatau, fai le suʻega, ma tuʻu leoleo e fai a latou galuega aʻo faʻagasolo le tetee."
Fai mai Cuomo: "Afai o oe o se tasi o nei tetee, e tatau ona e taʻu atu i tagata'Atonu na ou iloa (i le siama)'."
"Atonu e te faʻatupuina le sosolo o le siama e ala i nei tetee, ma o le a matou le vaʻai i ai mo le taimi nei.""O le mea taua o tagata e nafa ma a latou gaioiga."
Na taʻua e le Kovana o le Setete o Yoo Andrew M. Cuomo i le fonotaga a le au tusitala i le Aso Tofi (Iuni 4) o le aso nei o le 96th aso o le faʻafitauli o faʻamaʻi, ma fai mai o faʻamaumauga a le setete o loʻo faʻaitiitia pea, ma "faʻaauau pea iʻuga lelei.tala fou”.
Fai mai Cuomo, o le aofaʻi o falemaʻi na toe paʻu i le Aso Lulu (3).O le numera fou na lipotia e 52, o se siitaga e 3 mai le aso talu ai, ae o le numera o loʻo mautu i nai aso ua tuanaʻi.
Me 28th: ​​67 Me 29th: 67 Me 30th: 56 Me 31st: 54 Iuni 1st: 58 Iuni 2nd: 49 Iuni 3: 52
Fai mai le pulenuu Bill de Blasio i le Aso Tofi (Iuni 4) o Niu Ioka o le a ulufale i le vaega muamua o le toe tatalaina e pei ona fuafuaina i le Aso Gafua a sau (8th) ma ua faamoemoe e ulufale i le vaega lona lua o le tatalaina i le amataga o Iulai.
Na faailoa e Bai Sihao o le vaega lona lua o le tatalaina o le a toe tatalaina ai se vaega o ofisa pisinisi, faleoloa ma faleoloa ulu ulu, ma tatala auala ma pakaga i luga o se fua tele e fesoasoani i faleaiga ma pa e maua ai avanoa i fafo.
E tatau i pisinisi fa'ato'aina ona resitala i luga ole laiga mo auaunaga i fafo ma tusipasi e fa'amautinoa ai o le a le poloka o latou nofoa i nofoaga fa'atali pasi po'o paipa afi ma o ese mai i fetaulaiga ala.
E tusa ai ma faʻamaumauga a le malo o le taulaga, o faʻailoga e tolu a le taulaga e maualalo uma nai lo le faʻatapulaʻaina o le faitotoa o meaola.Faatasi ai ma i latou, o le CCP virus test test positive rate na o le 3%.
· E 3% le aofa'i o fa'ama'i fa'ama'i o le CCP a le taulaga, lea e maualalo ifo nai lo le 15% a le malo o le taulaga.·O le numera o tagata ulufale fou e 48 tagata, e itiiti ifo i le 200 tagata.· E 354 tagata gasegase i totonu o le potu tigaina o falemaʻi a le malo, ma e 400 tagata o loʻo i lalo.
E le gata i lea, o le a faamatuu atu e le malo o le taulaga le 2 miliona matapulepule i pisinisi laiti e ana e fesoasoani ia i latou e tausisia manaoga o mea e puipuia ai le tagata lava ia (PPE).E mafai e pisinisi ona vili le telefoni feavea'i (888-SBS-4NYC) po'o le 311 mo fa'amatalaga.
O le NBA o le a manaʻomia le 22 o le 30 'au o le liki e tu i le Disney World i le nofoaga o loʻo i ai, lea o le a latou taʻalo ai i taʻaloga e 8 e faʻamautu ai 'au e 16 e ulufale i le playoffs.ulufale.E tusa ai ma le faʻatulagaga fou, o le a tatalaina le tolauapiga i le amataga o Iulai, ma o le vaitau masani o loʻo faʻamoemoe e toe amata i le aso 31 Iulai.
Na pasia le fuafuaga toe fetaui i le aoauli o le Aso Tofi ona tuuina atu lea i le iuni a le au taaalo, o lona taitaifono, Chris Paul o le Oklahoma City Thunder.
Na taʻua e le Komesina o le NBA, Adam Silver, i se faamatalaga: “O le faamaoniga a le komiti faafoe o le toe amataina o se laasaga tatau lea e toe faaauau ai le vaitau o le NBA.E ui o le faʻamaʻi COVID-19 o loʻo tulaʻi mai ai se luʻitau tele, matou te tuuto atu e galulue ma ofisa o le soifua maloloina lautele.Ina ia faʻamaeʻaina ni maliliega maʻoti ma fomaʻi faʻapitoa e faʻamaeʻaina mea o lenei vaitau i se tulaga saogalemu ma le faʻamoemoeina.
A'o sauni pasiketipolo fa'apolofesa mo le toe ta'aloga, o lo'o tu pea le Major League Baseball (MLB), ma o lo'o i ai fe'ese'esea'iga a ta'ita'i peisipolo fa'apolofesa ma le iuni ta'aalo i le umi o le vaitau ina ua mae'a le toe fa'atulagaina.
E 114 taaloga na tuuina atu e le tagata taalo i le Aso Lulu (3rd) ae na teena.O lea la, na fa'amata'u e pule e na'o le fa'atonu.Na fa'atulaga e pule o 'au se fa'asologa o ta'aloga e 82, ma o le aofa'i o ta'aloga e na'o le 'afa o ta'aloga e 162 i le vaitau masani.50 taaloga.
I lena taimi, sa latou i ai i se faasologa e matua ese lava.E 82 ta'aloga masani a le NBA na ta'alo ai, e na'o ni nai vaiaso le mamao mai le ta'aloga, ma sa i ai le MLB i le toleniga o le tautotogo, ma e lua tausaga le mamao mai le ta'aloga aloa'ia muamua i lenei tausaga.Taimi o le vaiaso.
Afai e te mauaina se pepa meli paʻepaʻe ma se kata i lau pusameli, ma e te leʻi talosaga mo oe lava mo se kata faletupe, e te lagona e matua faigofie lava ona fai mea sese.E te manatu o se meli leaga e fa'alauiloa ai le pepa faletupe.Faamolemole aua le popole.“Teugatupe a le Faletupe” tupe fesoasoani mo tagata.
O nei kata e sau mai le "Money Network Cardholder Services" (Money Network Cardholder Services) ma o le a tuʻuina atu i lima o le tagata talosaga e ala i le "ordinary recipient".A uma ona maua le kata, aua le faʻaseseina o le spam ma lafo ese.
I le vaitaimi ogaoga o le faʻamaʻi, na maua e le tagata faʻatupe se tupe e $ 1,200 i le tagata e tasi mai le faletupe.Mo i latou e leai se autopay account, e manatu le toʻatele o le a latou mauaina se siaki, ae latou te leʻi faʻamoemoe o le a tuʻuina atu le tupe faʻaalu i le tulaga o se debit card.
E tusa ai ma le upega tafaʻilagi a le Internal Revenue Service, na amata ona auina atu e le malo tupe fesoasoani i le lata i le 4 miliona tagata e ala i debit card nai lo siaki pepa i le ogatotonu o Me.
Mo fa'amatalaga, fa'amolemole faitau: E le tu'uina atu e le IRS se siaki ma fa'aaoga se pepa na totogi muamua e tu'uina atu ai tupe fesoasoani.Le US Revenue Service: Aua e te togiina lenei kata pe a e mauaina.
O le mea na tosina atu i ai loʻu mafaufau o le toʻatele o tagata na manatu sese o le spam ma tiaʻi ese le teutusi "totogiina o le tamaoaiga".O le EIP e lafoina i se teutusi masani ma ua faailogaina "Money Network Cardholder Service".(1/2) pic.twitter.com/SRtzl4oszy
Na pasia e le Senate a Amerika se pili i le Aso Lulu (Iuni 3) e tuʻuina atu ai i pisinisi laiti le avanoa e faʻaoga ai nonogatupe a le feterale pe a faʻaogaina se vaega o le polokalame fesoasoani a le siama a Saina.
Fai mai a ia, i totonu o itula talu ona pasia e le Senate Ron Johnson le tulafono taufaaofi e le Konekeresi, na faamaonia e le Maota o Sui le fua e ala i le leo.O lo’o fa’amoemoe o ia, o le faiga fa’aunegatupe lea, e ta’ua o le “Salary Protection Plan”, o le a aoga muamua nai lo le ulua’i fuafuaga.
Na pasia e le maota o sui le pili i le vaiaso na te’a nei, ma o lea ua lafo atu le pili i le palota a le peresetene o Trump (suia).
Na taumafai le taitai laititi o le Senate a Niu Ioka Chuck Schumer e maua se maliega autasi i le aoauli o le Aso Lulu e unaʻia ai le Maota o Sui e pasia le tulafono.So’o se senatoa lava e mafai ona poloka lea talosaga, ma na muamua tete’e i ai le afioga i le ali’i senatoa ia Ron Johnson (Ron Johnson).Ae ina ua toe folasia e le Ta’ita’i o le Senate Majority Mitchell McConnell (Mitchell McConnell) le pili, na te le’i tetee.
E tusa ai ma fuainumera mai le The Epoch Times, i le 7:10 am Eastern Time ia Iuni 4, e 1,901,783 faʻamaonia mataupu, 109,142 maliu, ma 688,670 toe maua i le US;382,837 faʻamaonia mataupu i le Setete o Niu Ioka, 30,164 maliu, ma maliu O le fua faatatau e 7.88%.Faatasi ai ma i latou, o le Aai o Niu Ioka e 204,872 faʻamaonia mataupu ma 11,003 maliu.
O le Federal Department of Health and Human Services (HHS) Medical Director Jerome Adams na faailoa talu ai nei e faapea o tetee i le atunuu e ono mafua ai le sosolo o le coronavirus fou (Chinese Communist virus) ma aumaia ai se galu lona lua o faamai.I le aso 3, na valoia ai e le pulenuu o Niu Ioka Bai Sihao o le a nonofo le au tetee i le fale mo le soifua maloloina ma le saogalemu.
Fai mai Adams, "E faʻavae i luga o le auala e sosolo ai le faʻamaʻi, e iai mafuaaga uma tatou te faʻamoemoe ai o le a tatou vaʻai i tagata fou ua aʻafia ma ono afaina ai fou."
I le aso 3, na faʻailoa ai e le pulenuu o Niu Ioka De Blasio i le faʻasalalauga i aso uma, o le mea sili ona taua mo le Aai o Niu Ioka i le taimi nei o le tauina lea o le coronavirus fou, ma o le mea sili ona taua o le fesoasoani lea i tagata ia ola maloloina ma saogalemu."A maeʻa lena, o le toe fausia o tatou taulaga ma fesoasoani i tagata e toe faʻaleleia a latou mea ola."
Fai mai Bai Sihao, “Ou te fia faamanatu atu i tagata uma e aua le tauaveina mea na latou oo i ai i nai aso ua tuanaʻi.Ou te faʻamoemoe e mafai e tagata ona nonofo i le fale ma faʻamoemoe e mafai e tagata ona tausia agafesootai mamao ma fai matapulepule.Tatou toe fo’i i tua aua o lo’o aoga nei faiga.E lima aso e sauni ai mo le laasaga muamua.Mo aʻu, o le laasaga muamua o le toe faʻaleleia o le soifuaga o tagata ma toe amata le tamaoaiga, ae o le soifua maloloina ma le saogalemu sili ona taua."
O loʻo tauivi pea le maketi o fanua Manhattan i le feagai ai ma le faʻamaʻi o le CCP virus, ma o loʻo feagai nei ma luʻitau o luʻitau, e pei o le salalau solo tetee i le maliu o George Floyd i le taimi o leoleo.
E tusa ai ma faʻamaumauga a UrbanDigs, o fale mautotogi a Manhattan na faʻalauteleina le 160 konekarate moni ia Me, o se faʻaititia o le 84% mai le tausaga talu ai.
Na lipotia mai e le CNBC e oʻo mai ia Me 2019, o faʻamaumauga fou na lisiina ua paʻu foi i le 71%.O nofoaga maualuluga o Manhattan fanua ua sili ona pagatia, e aofia ai fale taugata ma fale maualuluga.
E toatolu o ana tagata faigaluega na failaina se faasea i le Aso Lulu (3rd) e faapea o le fale teu oloa a le JFK8 i Staten Island ua tuuaia e leai ni puipuiga, ua lamatia ai tagata faigaluega ma o latou aiga i le siama o le Saina Komunisi (Covid-19).
O tagata faigaluega e toʻatolu na tuʻuaia e faapea na fausia e le kamupani se "matamataga faʻapitoa" ina ia tausisia ai taʻiala o le soifua maloloina lautele, ae o tagata faigaluega na lipotia e galulue i lalo o tulaga le saogalemu.
O le faasea na taʻua ai o le iʻuga, e ui lava "o le toʻatele o tagata Niu Ioka e nonofo saogalemu e ala i le usitaʻia o le poloaiga a le malo e nofo i le fale ... Ae mo tagata faigaluega a le JFK8 ma o latou aiga, o le fale sa avea ma nofoaga matautia."
Na taʻua e Amazon ia Rachael Lighty (Rachael Lighty) i se faamatalaga i le CNN Business: “Matou te popole i le mataʻutia o aʻafiaga o le COVID-19 virus i le lalolagi lautele, e aofia ai ma nisi o le au Amazon ma o latou aiga ma uo.E faanoanoa le aafiaga.”
"Mai le amataga o Mati ia Me 1st, ua matou tuʻuina atu i tagata faigaluega le le faʻatapulaʻaina taimi malolo.Mai le aso 1 o Me, ua matou saunia livi mo tagata faigaluega sili ona vaivai poʻo i latou e manaʻomia le tausiga o tamaiti poʻo tagata o le aiga.


Taimi meli: Aukuso-21-2020