Tufatufa atu pateta i fale karantina na manumalo i le lotoa Peretania ua viia |Saina Communist Pneumonia |Wuhan Pneumonia

O le tamaitai Peretania o Hedman (Susan Hedman), o lē na manumalo muamua i le se‘i, e tufa atu ana lava pateta ia i latou o loo manaomia le fesoasoani.O le ata o loʻo faʻaalia ai se ato atoa o pateta, e leai se mea e fai i lenei tusiga.
[Epoch Times Mati 27, 2020] (Na tuufaatasia e le tusitala o le Epoch Times Chen Juncun se lipoti) I aso nei, e toʻatele tagata i le lalolagi e faʻaesea i latou lava i le fale, ma o nisi e popole i meaʻai.Faatali, o se tagata manumalo i le lotoa i Peretania na tufatufa atu ana lava pateta i tagata o loʻo manaʻomia ma manumalo ai i le viia.
Na manumalo o ia i le faailoga muamua o le £ 1.2 miliona (tusa ma le US $ 1.43 miliona) i le 2010, ona siitia atu lea i se faatoaga i North Yorkshire ma sui i faatoaga a le militeri.
Ina ua ia iloa o loʻo faʻaputu e tagata meaʻai ona o le faʻamaʻi o le Chinese Communist pneumonia (Wuhan pneumonia), na ia filifili e tufatufa atu pateta na ia totoina i tagata o loʻo manaʻomia, e aofia ai le tuʻufaʻatasia o le faʻaesea o le fale ma aiga e le atoatoa le malosi.
Ina ua uma ona eli mo le £ 1.2 miliona i luga o le Lottery National, na ia siitia atu i se faatoaga i North Yorkshire https://t.co/AQ8UNFaYBW
Na taʻua e Hedman i luga o le Facebook na ia tufatufa atu pateta i le aso atoa i le aso 21 o Mati ma le 22. O ia ma lona aiga na latou eliina e ia lava nei pateta mai le fanua, lea na mafua ai le tiga o lona tua.
Fai mai a ia, e pei lava ona gaogao sapalai i totonu o le faleoloa ona o le mala, sa ia faamoemoe e faaalia le agalelei o le au faifaatoaga.
E le gata i pateta e maua fua, ae sa tuu foi e Herdman se taga tele o fualaau faisua i totonu o le taulaga mo tagata e pikiina, ma faataga tagata e selesele fualaʻau i lona fanua i nisi nofoaga.
Fai mai a ia: “Ia te au, e le o se mea tele.E na'o le tufatufa atu o pateta.Ou te le iloa tagata manatu faapito.Sa ou tuuina atu le alofa mama i lo'u olaga atoa.Talosia e fa’amaonia e le au faifa’ato’aga e le o fa’atauva’a.”
Na ia taʻua foʻi na ia mauaina le faitau afe o feʻau mai isi e faapea: “I lenei lalolagi pogisa ma le manatu faapito, ua e faafiafiaina ai i matou.”
Ma o ana galuega lelei sa viia foi e le faipule o le lotoifale Robert Windass.Fai mai Wendas: "I nei taimi sili ona le mautonu, o se mea ofoofogia ma le agalelei."◇


Taimi meli: Aukuso-18-2020