Lipoti pisinisi i aso uma-Aokuso.Fepuari 27, 2020, mekasini "San Diego Metro".

E tusa ai ma le San Diego County Annual Crop Report, o le tau o faʻatoʻaga ua faʻatupulaia mo le tolu tausaga sosoo i le fa tausaga talu ai, e oʻo atu i le $1.8 piliona, o le maualuga maualuga i le 2014.
I le "Ripoti Faʻatoʻaga" fou e aofia ai le vaitau tuputupu aʻe o le 2019, o le tau o fualaʻau uma ma oloa na siitia i le tusa ma le 1.5%, mai le US$1,769,815,715 i le 2018 i le US$1,795,528,573.
O le aofaʻi o faʻatoaga i le 2016 ma le 2017 lipoti na faʻatupulaia foi, ae o le aofaʻi o faʻatoaga i le 2018 lipoti i le tausaga talu ai na paʻu i le kuata o le 1%.
O le tau aofaʻi o fualaau 'aina ma nati na siitia mai le 322.9 miliona tala Amerika i le 2018 i le 341.7 miliona tala Amerika i le 2019, o se siitaga e 5.8%.O le aofa'i lea o avoka, tipolo ma moli e aofia ai le tolu o fa'ato'aga e sefulu pito i luga.
Talu mai le 2009, o la'au teuteu ma vao na sili ona maualuga le seleselega i lipoti o fa'ato'aga e 11 ua tuana'i i le Itumalo o San Diego, ma o lo latou tau aofa'i na fa'aauau pea ona tupu, na'o le si'itia i le 0.6%, ae o'o atu i le $445,488,124, o le aofa'iga sili ona maualuga mo le vaitaimi.
O fa'ato'aga e sefulu pito i luga mo le tausaga atoa o lo'o tutusa lava ma tausaga ua mavae, e ui o nisi vaega o fa'ato'aga ua fai sina suiga.Mo se fa'ata'ita'iga, o le fua fa'ato'aga lona lua i lenei tausaga, e pei o fugala'au ma la'au, la'au fa'ato'aga, la'au felanulanua'i ma la'au fa'ato'aga, fa'atasi ma cacti ma succulents, e $399,028,516 le aofa'i o lona tau.
Tulaga tolu o la'au fuga i totonu ma le aofa'i o le US$291,335,199.O lo'o tulaga fa ma atonu o le fa'ato'aga sili ona ta'uta'ua i San Diego, ua si'itia le tau o avoka i le lata i le 16% i le 19 miliona tala Amerika, fa'aopoopo mai le 121,038,020 tala Amerika i le 2018 i le 140,116,363 tala Amerika.
Fai mai ofisa o le soifua maloloina lautele i le Aso Lua, o aʻoga uma i le Itumalo o San Diego o le a faʻatagaina e toe tatala i le vaiaso fou mo aʻoaʻoga faʻafesagaʻi.
Na taʻua e le ofisa sili o le soifua maloloina o le itumalo, Dr. Wilma Wooten, e tusa lava pe toe tuu le itumalo i le lisi o le mataʻituina o le COVID-19 a le setete ona o lona fua faatatau e sili atu i le 100 i le 100,000 tagata nonofo, o le a tumau pea le aoga..
Na ia toe faʻalelei teisi lea tulaga, fai mai o le faʻateleina o le numera o mataupu e ono mafua ai suiga.Fai mai Wu Teng: "Afai e toe oʻo le numera o mataupu i fuainumera faʻapitoa, o le a suia ai tulafono o le taʻaloga."
O le Poloaiga a le Soifua Maloloina a le Malo ua toe teuteu e le manaʻomia ai le toe tatalaina o aʻoga i le aso 1 o Setema, ae e pule aʻoga.O le a le muta ai aoaoga mamao.
O le vaega mulimuli o le Civita Park ua maeʻa ma ua tatala mo tagata lautele, ua faaopoopo i ai le 4 eka o malae taʻalo, nofoaga e taʻalo ai, togalaau teuteu ma mutia tatala i le 14.3 eka le paka, o le paka pito sili lea ona tele i le Misiona Valley.
O le Civita Park o le Sudberry Properties, o le atinaʻe autu o le Civita, e ala i le Aai o San Diego o le Parks and Recreation Department ma se faigapaʻaga a le malo-Tutoatasi a le aiga Grant, lea e ona le fanua ma o loʻo eliina le eli i luga o le nofoaga mo le tele o tausaga. .O le paka o le taulaga na mamanuina e le Schmidt Design Group, na fausia e Sudberry Properties, ma fausia e le Hazard Construction Company.O le 'au atina'e e aofia ai fo'i Architects HGW, Rick Engineering ma BrightView Landscapes LLC.
O lo'o fa'aauau pea fuafuaga mo isi paka e tolu i Civita: Creekside Park, Franklin Ridge Park ma Phyllis Square Park.A maeʻa, o le 230-eka Civita community o le a aofia ai le 60 eka o paka, avanoa avanoa ma auala.
I le tali atu i le fa'atonuga ole soifua maloloina lautele ole COVID-19, ole paka e na'o le avanoa e fa'aoga ai.E le mafai ona fa'aogaina mea faigaluega o le malae ta'alo.
Stella Labs ma Ad Astra Ventures o le a talimalo i le Fonotaga Tau Pisinisi a Tamaitai mai ia Setema 18th i le 19th.O le taulaiga o le mea na tupu o le faʻaosofia lea o tamaʻitaʻi teu tupe ma faʻaleleia auala mo tamaitai faʻavae e maua ai tupe.
Caroline Cummings, Pule Sili o Varo Ventures, o le a talimalo i le "Faʻafefea ona Suia mai le Pisinisi i Angel Investor" konafesi.
I le taimi nei, o fonotaga na lagolagoina e Cooley LLP ma Morgan Stanley ua fesoasoani i tamaitai e maua le sili atu i le $ 10 miliona i le faʻatupeina o fatu.I le taimi nei i le tausaga lona fitu, o le mea muamua lea e lua aso faʻapitoa.Ole a faia le fono ile itula e 9 ile taeao ile Aso Faraile ma le Aso Toonai.
O le ai ai faʻatalanoaga faʻavae mo le aufaipisinisi ma gaioiga tulitatao mo le aufaipisinisi, faʻapea foʻi ma avanoa faʻafeiloaʻi faʻatulagaina.O talanoaga o le a aofia ai mataupu e pei o le "Sao i le COVID-19: Fa'afefea ona Liliu i le Fa'alavelave";"Faʻafefea ona Suʻe mai le Faʻapisinisi i le Angel Investor";ma le "O le Mana o le Faʻafouina Faʻatasi."
O le amataga o lenei fa'amoemoe o se tauvaga tu'i vave a tama'ita'i e faia i totonu o itulagi e ono.O le au fa'ai'u i itulagi ta'itasi o le a auai i le tauvaga i le aso lona lua o le tumutumu, ma e to'atasi le manumalo o le a maua se tupe fa'afaigaluega e US$10,000.I le taimi lava e tasi, Stella Labs ua tuuto atu i le faʻagaoioia o le tele o tamaʻitaʻi teu tupe ma tuʻuina atu avanoa faʻatupeina mo tagata faʻatau maketi.
A'o le'i faia foi le tumutumu, o le a talimalo ai le Ad Astra Ventures i se tolauapiga a'oa'oga mo le aufaipisinisi "Bridge the Gap", lea o le a maua ai e le aufaipisinisi faʻamaonia tomai e manaʻomia e foia ai le faʻaituau le mautonu i tupe faʻapisinisi.O se vaega o le Fono a Tamaitai Faipisinisi, o le a faia lea faamoemoe mai le aso 14 o Setema i le aso 15.
Tim Fennell, le Ofisa Sili o Pulega o Del Mar Fairgrounds, ua litaea.O le Fono a le 22nd District Agricultural Association, o loʻo faʻatautaia le faʻaaliga, ua tofia Carlene Moore e avea ma ana pule sili le tumau.
Na tofia Tim Fennell e avea ma Pule Sili o Del Mar Fairgrounds ia Iuni 1993. I le taimi o lana nofoaiga, na faʻatupeina e le kamupani le 280 miliona tala Amerika e faʻaleleia ai tupe faavae, e aofia ai le fausiaina.
O le grandstand, Wylan Hall, nofoaga autu o mea e fai, ma le US$5 miliona le taufusi ma le galuega toe faaleleia o nofoaga i le Aloalo o San Diego.
O le faaaliga a Del Mar Fairgrounds na amata o se faʻaaliga faʻatoʻaga i le 1880 ma faʻaauau pea ona tuʻuina atu faʻafiafiaga, aʻoaʻoga, tuuga solofanua, ma sili atu i le 300 mea faʻaletausaga.E le gata i lea, o le maketi maketi o loʻo i ai foi se matafaioi taua e avea o se nofoaga sulufaʻi mo manu tetele ma tagatanuu i le Itumalo o San Diego i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.
Na auai Carlene Moore i Del Mar Fairgrounds ia Fepuari 2019 o le Sui Pule Sili.O Moore o loʻo i ai se talaaga mauoa i le pisinisi faʻaaliga mo le silia ma le 30 tausaga, ma sa ia umia tulaga e pei o le Sui Pule ma le Pule Sili o le Napa County Fair Association, ma talu ai nei o le Pule Sili o le Napa County Fair Association.
Na maua e Moore le Bachelor of Science in Business Administration mai le Iunivesite a le Setete o Kalefonia i Sacramento, fa'apitoa i le Pulega o Fuafuaga.
O se suʻesuʻega fou o loʻo faʻaalia ai i le amataga o le 2020, o le aofaʻi o aliʻi faitio ata na toetoe lava 2: 1 maualuga atu nai lo le numera o tamaʻitaʻi faitio ata, seia oʻo i le faʻamaʻi o le coronavirus na faʻalavelaveina ai le fale tifaga ma fale tifaga i le lalolagi atoa na tapunia i lenei tautotogo.
O le lipoti ua faaulutalaina "Thumbs Down 2020: Film Critics and Gender, and It Matters" na lipotia mai e faapea o tamaitai faitio ata na saofaga i le 35% o lomiga lolomi, faʻasalalauga ma faʻasalalauga i luga ole laiga, o se faʻaopoopoga o le 1% i le 2019.
E ui lava e foliga mai e le taua tele le faʻatupulaia o le numera o tamaʻitaʻi faʻataʻitaʻi ata, ae o lenei numera o loʻo faʻaalia ai se faʻaleleia tele, faʻatupulaia mai le faʻaletonu o tama tane o le 73% i le 2016 i le faʻaletonu o le tamaʻitaʻi o le 27%.
Talu mai le 2007, o lenei suʻesuʻega sa faia i tausaga taʻitasi e le Nofoaga Autu o Suʻesuʻega Ata Tifaga ma Televise a Tamaitai i le Iunivesite o le Setete o San Diego.Sa suʻesuʻeina e le au suʻesuʻe taʻitaʻia e Dr. Martha Lauzen le silia ma le 4,000 iloiloga ata tifaga mai le silia ma le 380 tagata na galulue i le lolomi, faʻasalalauga ma faleoloa i luga ole laiga mai Ianuari 2020 e oʻo ia Mati 2020.
Na fa'ailoa mai e le Matagaluega o Aoga a le TRIO Student Support Services Program i California State University San Marcos o le a sili atu i le $1.7 miliona fesoasoani a le feterale i totonu o le lima tausaga.O le faatupeina o le tausaga muamua e $348,002, o se siitaga e 3.5% nai lo le tausaga talu ai.
O le TRIO SSS o loʻo faʻatupeina e le US Department of Education e lagolago ai le 206 CSUSM tamaiti aʻoga o loʻo ausia se tasi o tulaga nei: latou te mai i aiga e maualalo tupe maua, o latou o tupulaga muamua o tamaiti aʻoga kolisi, ma / poʻo o latou tikeri o le le atoatoa. fa'amaonia.O le polokalame e maua ai le lagolago tau a'oa'oga, le tagata lava ia ma fa'apolofesa e fa'ateleina ai le fa'atumauina o tagata auai ma le fa'au'uga.
Talu mai le 1993, o le TRIO SSS sa fa'atupeina e le CSUSM.O le iunivesite e tolu sini e mafai ona fuaina i tausaga taʻitasi: o le tausia o le aofaʻi o tagata auai, tulaga lelei o aʻoaʻoga o tagata auai uma, ma le ono tausaga le faʻauʻuga.CSUSM ua ausia ma sili atu ana sini i vaega eseese e aofia ai le lima tausaga talu ai:
CB Richard Ellis faʻasalalau le faʻatau atu o se fale ofisa i Carlsbad i se kamupani faʻafaigaluega tumaoti mo le USD 6.15 miliona.
O le fanua e 38,276 futu faatafafa o loʻo i le Numera 5928 i le Pascal Court ma o loʻo lisiina atu i tagata nofoia e toʻalua i le 79%: Financial Services Company Capital Partners Services ma DR Horton, o le kamupani fau fale tele i le Iunaite Setete.
O se tasi o le 8,174-square-futu suites sa avanoa ma sa faʻalauiloa talu ai nei i luga o le maketi.O le fanua na fausia i le 1986 ma toe faʻafouina i le 2013.
O le CBRE's Matt Pourcho, Gary Stache, Anthony DeLorenzo, Doug Mack, Bryan Johnson ma Blake Wilson, e fai ma sui o le tagata faʻatau, o se vaega faʻapisinisi tumaoti, na auai i le fefaʻatauaiga.O le tagata fa'atau e fai ma sui.
Ua siitia e le BioMed Realty lona ofisa autu e maua@UTC i le ogatotonu o le University Towne, o se lotoa na faatuina e le kamupani i nai tausaga ua tuana'i ma ua suia e avea ma paka faasaienisi ola i se tasi o maketi pito i luga ole atunuu.
Na saunoa le Peresetene ma le Pule Sili o Tim Schoen: "O le maua'a i totonu o le matou Discover@UTC campus e tu'u ai i matou i le totonugalemu o le maketi autu a San Diego, e lata ane i kamupani fa'asaienisi o le olaga ma tekinolosi ma fa'alapotopotoga su'esu'e a le itulagi."
Discover @ UTC o loʻo i le fetaulaiga o le Towne Center Drive ma le Executive Drive.Ose paka fa'asaienisi ola e aofia ai fale fa 288,000 sikuea-futu.Ole ofisa autu fou ole BioMed Realty e maua ai le lisi o le fanua ile 94%.O isi tagata mautotogi na siitia le ofisa autu o le kamupani e saili @ UTC e aofia ai Poseida Therapeutics, Samumed ma Human Longevity.
Na maua e le BioMed Realty le paka i laasaga i le 2010 ma le 2016, ma i lalo o le pule a Blackstone, na toe fausia ma toe faʻatulagaina le paka atoa i le 2017. I le 2020, na maeʻa ai e le BioMed Realty ni faʻaleleia tetele, e aofia ai le liua o le fanua i se tulaga-o-le- fale su'esu'e faatufugaga/ofisa, fa'aleleia o fafo, ma fa'aopoopo mea fou i totonu ma fafo.
O se su'esu'ega muamua e fa'aaoga ai le Attune Medical's ensoETM (masini fa'atonutonu le vevela) ua amata ona auai i le su'esu'ega muamua e iloilo ai le a'afiaga o le maualuga o le vevela i luga o le kosi ma le ogaoga o ma'i i falema'i COVID-19.
O se suʻesuʻega pailate faʻataʻitaʻi, tasi-nofoatotonu lea e maua ai e tagata gasegase COVID-19 o loʻo maua le faʻavevela faʻainisinia o le faʻavevelaina faʻainisinia, faʻatautaia e fomaʻi i le Sharp Memorial Hospital i San Diego, o le a suʻesuʻeina pe mafai ona faʻaleleia le suʻesuʻeina o le COVID- E 19 tagata mama'i e toe fa'aleleia ma fa'aitiitia lo latou taimi fa'aalu ile fa'avevela fa'ainisinia (fesoasoani manava).
E sefuluvalu kamupani Belgian na filifilia e faʻaalia o latou gafatia i le General Atomic Aviation System team ma iloilo lo latou gafatia e lagolago ai le atinaʻeina o le MQ-9B SkyGardian vaʻalele pailate mamao na filifilia e le Belgian Ministry of Defense.
O nei faʻaaliga o le a faia i le vaiaso o Setema 21. E le pei o le Blue Magic Belgium muamua faʻalauiloa pisinisi i le 2019, o lenei tausaga na faia moni lava ona o tapulaʻa i femalagaaiga ma feiloaiga faʻafesagaʻi na mafua mai i le coronavirus.
O kamupani o loʻo auai i le Blue Magic Belgium i le vaiaso o Setema 21 o le a avea ai Airobot, AKKA BENELUX, Altran, ALX Systems, Any-Shape, Cenaero, Feronyl, Hexagon Geospatial, IDRONECT, Lambda-X, ML2Grow, Moss Composites, Optrion, Oscars , ScioTeq, Siemens, VITO-Remote Sensing ma von Karman Institute of Fluid Dynamics.
E ala i le tuʻuina atu o lenei fomu, e te faʻatagaina: SD Metro Magazine, 92119, Kalefonia, ISA, San Diego, Kalefonia, 96, 96 Navajo Road, http://www.sandiegometro.com faʻatagaina oe e lafo imeli.E mafai ona e unsubscribe e ala i le sootaga i le pito i lalo o imeli taitasi.(Mo fa'amatalaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i la matou faiga fa'alilolilo imeli.) Ole imeli e tautuaina e Constant Contact.


Taimi fa'asalalau: Sep-15-2020